Hovenier in Veenendaal met vakkennis en enthousiasme

Bent u op zoek naar een hovenier in Veenendaal voor uw eigen tuin of voor een zakelijk project? Van Dijk Groenvoorzieningen is een groenbedrijf met vakkennis en enthousiasme.

Als hoveniersbedrijf kunnen wij uw tuin of project naar een hoger plan kan trekken. We helpen u graag om te realiseren wat past bij uw wensen, budget, en houden daarbij ook rekening met hoeveel tijd u heeft om de tuin te onderhouden. Maak gebruik van onze expertise en schaalgrootte!

Heeft u een klus die u graag grondig laat aanpakken door een goede hovenier in Veenendaa? Neem contact op

Hovenier met ideeën

U heeft waarschijnlijk een idee of verschillende ideeën voor uw tuin. Wij vinden het erg leuk om met u mee te denken. We komen wellicht met ideeën en praktische oplossingen waar u zelf nog niet aan gedacht had! Of het nu gaat om planten, bomen, bloemen, bestrating of bouwkundige elementen: we zoeken als hoveniersbedrijf telkens weer naar een oplossing waar u blij van wordt en waar u elke dag weer van kunt genieten.

Wilt u graag samen met een hovenier in Veenendaal een compleet nieuwe tuin ontwerpen?

Met onze pakketten voor tuinontwerp weet u meteen waar u aan toe bent.

Duurzame tuin

Wij stellen als hoveniersbedrijf in Veenendaal (Gelderland) bewust eisen aan de planten en materialen die we inkopen voor onze projecten. We willen graag dat de Hovenierplanten die we gebruiken duurzaam geteeld zijn en dat de materialen die we gebruiken een lange tijd mee gaan.

Daarnaast streven wij er naar om het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en (kunst-)meststoffen zoveel mogelijk te beperken. Waar mogelijk kiezen we voor milieuvriendelijke alternatieven. We zijn dan ook GroenKeur gecertificeerd.

“Als hovenier in Veenendaal zijn we graag extra zuinig op onze groene buitenruimte en zorgen we voor een duurzame tuin.”

Tuinonderhoud en beheersbaarheid

Als wij tuinen, perken of parken aanleggen, denken we daarom gelijk bij de aanleg goed na over het onderhoud ervan. Want wat mooi is, moet mooi blijven! We zijn een hoveniersbedrijf in Veenendaal dat kiest voor planten en materialen die relatief weinig onderhoud vergen, zodat uw groenproject er in de komende jaren goed uit blijft zien. Lees meer over een onderhoudsvrije tuin

Van Dijk Groen adviseert u graag over de meest efficiënte wijze van aanleg en beheer. Samen zoeken we naar de ideale verhouding van kosten en baten, zodat u voor het geld dat u investeert van het beste resultaat kunt genieten. Dé hovenier in Gelderland.

Een hovenier in Veenendaal waar u van op aan kunt? Van Dijk Groenvoorzieningen