Als gemeente of provincie is er een hoop groen dat onder uw verantwoording valt. Er zijn veel belangen die tellen en veel mensen die er iets over te zeggen hebben. Gelukkig heeft Van Dijk Groenvoorzieningen meer dan 70 jaar ervaring met openbaar groen.

Wij hebben de slagkracht om grote projecten aan te kunnen en de visie om openbaar groen mooier, duurzamer en beheersbaarder te maken. Bovendien hebben we de certificeringen die aantonen dat wij ons vak verstaan. Van Dijk Groenvoorzieningen is dus uw betrouwbare partner als het gaat om openbaar groen(onderhoud).

Slide5

Meerwaarde
Van Dijk Groenvoorzieningen streeft er naar om als groenbedrijf een positieve bijdrage te leveren aan de openbare buitenleefruimte. Van ons kunt u dus altijd input verwachten waarmee u echt wat kunt.

Wij denken graag met u mee en komen met verrassende ideeën en praktische oplossingen. Dat noemen wij: groen licht op de zaak laten schijnen.

Een gedegen plan is het halve werk.
Van Dijk Groenvoorzieningen investeert dus graag in een goed plan waarbij we niet alleen kijken naar de kosten voor ontwerp en aanleg, maar juist ook naar de kosten die gemoeid zijn met onderhoud van openbaar groen. Wij geloven dat betrokken burgers de ruggengraat van de samenleving vormen, juist ook als het gaat om openbaar groen. Daarom betrekken wij graag omwonenden wanneer er sprake is van een wijziging in het groenonderhoud.

Openbare aanbesteding
Hebt u een groenproject dat u openbaar of onderhands wilt aanbesteden? Van Dijk Groenvoorzieningen laat u graag zien dat wij groenprojecten aan kunnen voor een schappelijke prijs. Ook als het gaat om werken volgens bestekken, kunt u op Van Dijk Groenvoorzieningen vertrouwen.

SROI
SROI staat voor Social Return On Investment: het is niet alleen de prijs die telt, maar ook de sociale opbrengst van uw investering. Van Dijk Groenvoorzieningen werkt daarom vanuit overtuiging met mensen die een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt. Groenonderhoud is misschien wel dé manier om mensen een zinvolle dagbesteding aan te bieden. Het gaat er daarbij volgens  Van Dijk niet om dat mensen “van de straat gehouden worden”, maar om daadwerkelijke voldoening aan het einde van een werkdag.

Wijk gem. Westervoort (13)

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Van Dijk meer dan een oppervlakkige hype. Wij stellen daarom al jaren strenge eisen aan de planten en materialen die we inkopen voor onze projecten. Zo wordt geen onnodige schade toegebracht aan het milieu en blijft onze groene buitenleefruimte ook voor komende generaties een plek om te leven en te genieten.

Een betrouwbare partner met slagkracht én visie

Van Dijk Groenvoorzieningen heeft de slagkracht om grote projecten aan te kunnen en de visie om openbaar groen mooier, duurzamer en beheersbaarder te maken.

Recente projecten

Een modern en veilig stadspark

het nieuwe landgoed ede

Nieuwbouwwijk Het Nieuwe Landgoed, Ede

Gemeente Westervoort Zuidelijke Parallelweg

Gemeente Westervoort Zuidelijke Parallelweg

Eben Haezerschool, Barneveld

Bekijk alle projecten
Een betrouwbare groenpartner met slagkracht én visie