Tuin ontwerpen in 3D

Uw ideale tuin ontstaat bij een goed en passend tuinontwerp. Tegenwoordig ontwerpen wij alleen nog maar in 3D. Met een 3D-tuinontwerp krijgt u namelijk een realistisch beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Het 3D-tuinontwerp zien wij dan ook als een belangrijke eerste fase. Samen met u bespreken we de wensen, die we vervolgens uitwerken in een schets van het tuinontwerp. Wij presenteren u het 3D-tuinontwerp ingevuld en ingekleurd en kunt erin rondkijken alsof de tuin al gerealiseerd is.

Voordelen 3D-tuinontwerp

Verhoudingen, ruimte en de combinaties van verschillende planten zijn beter in te schatten met een 3D-tuinontwerp dan met een standaard tuinontwerp. Op papier blijft het ontwerp vaak abstract en is het moeilijker een realistische voorstelling van uw tuin te maken. Met een 3D-tuinontwerp weet u precies wat u kunt verwachten. Ook kunt u onze ontwerpers veel gemakkelijker van feedback voorzien.

Verhoudingen, ruimte en de combinaties van verschillende planten zijn veel beter in te schatten.

Tuin ontwerpen 3D voorbeeld

Zelf een tuin in 3D ontwerpen

Online zijn er ook programma’s beschikbaar om zelf uw tuin in te richten. ‘Kan ik zo’n tuin ontwerpen in 3D dan niet net zo goed zelf doen?’, vraagt u zich misschien af. Zeker, dat kan. Toch heeft een voordelen om dit door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen. Wij beheersen namelijk niet alleen het ontwerpen, maar weten ook alles over tuininrichting, planten en de beste keuze voor uw ruimte.

Werkwijze 3D-tuinontwerp

Net als bij een klassiek tuinontwerp gaan we eerst met u om de tafel om een indruk te krijgen van uw wensen en uw huidige tuin en maken we één of meer schetsen. Samen met u kiezen we welk ontwerp we gaan uitwerken in een 3D-ontwerp. Uiteraard presenteren we u diverse voorbeelden van het tuinontwerp, zodat u meteen een goede indruk heeft van uw tuin.

Hulp van een tuinontwerper

Voor een tuinontwerp op maat schakelen wij een creatieve tuinontwerper in, die uw wensen aanvult met verrassende ideeën en suggesties.

Wij kunnen in het ontwerp rekening houden met uw smaak én met uw praktische voorkeuren qua onderhoud en duurzaamheid. Voor problemen waar u niet uitkomt, bedenken wij een creatieve oplossing. Uiteraard kunnen we op dat moment ook nog dingen aanpassen, zodat het 3D-tuinontwerp precies de tuin is die u straks ziet als u uit het raam kijkt.

Tuinontwerp 3D voorbeelden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden en filmpjes van 3D-tuinontwerp die wij gerealiseerd hebben.

3D tuinontwerp 3d tuinontwerp witte hortensia en loungestoelenTuin ontwerpen 3D voorbeeld

 

 

 

 

 

Video’s


Uw tuin in 3D?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen  Neem contact op