Zoekt u een betrouwbare en vakbekwame partner voor het onderhoud van uw tuin? Dan is Van Dijk Groenvoorzieningen de juiste kandidaat. Wij verzorgen al ruim 70 jaar de aanleg en het onderhoud van de binnen en buitenleefruimte voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren. We denken met u mee, adviseren en maken duidelijke afspraken. Vervolgens worden al deze zaken professioneel uitgevoerd. Hierdoor kunt u zich bezighouden met andere zaken en zorgt Van Dijk dat u het hele jaar kan genieten van een goed onderhouden tuin.

Neem contact met ons op »

Werkzaamheden Tuinonderhoud

Ieder jaargetijde vraagt om een andere vorm van onderhoud. Het voorjaar staat in het teken van bemesting, snoeien en nieuwe beplanting laten bloeien. Het najaar draait om het winterklaar maken van de tuin zodat deze in het voorjaar weer kan bloeien als nooit tevoren. In de zomer kunt u denken aan het gazon bijhouden, voeding van beplanting en zorgeloos op vakantie gaan omdat wij uw tuin op orde houden. Op deze manieren zorgen wij het hele jaar door voor een sfeervolle tuin waar u tot rust komt en geniet.

 

onderhouden tuin

Periodiek of eenmalig uw tuin laten onderhouden

U kunt ervoor kiezen om Van Dijk in te schakelen voor eenmalig onderhoud van uw tuin. Afhankelijk van de situatie zou u ook kunnen overwegen of periodiek onderhoud een optie voor u is. Door gebruik te maken van een dergelijk onderhoudscontract kunt u het hele jaar genieten van een goed onderhouden tuin.

 

Tuinonderhoud

Kosten tuinonderhoud

Periodiek onderhoud kan voor lagere kosten zorgen. Wanneer een tuin goed onderhouden is, moet er ook minder werk verricht worden door ons. Het kan ook zo zijn dat een tuin ondertussen verwaarloosd wordt. Dit kan ervoor zorgen dat er veel werk verricht moet worden bij eenmalig onderhoud.

Vraag een offerte aan »

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden van een bloeiende tuin zonder zorgen.