Strak onderhouden tuin of bedrijfsgroen

Zoekt u een betrouwbare en vakbekwame partner voor het onderhoud van uw tuin? Dan is Van Dijk Groen de juiste partner. Wij verzorgen al ruim 70 jaar de aanleg en het onderhoud van de binnen- én buitenleefruimte voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren. 

Wanneer u het onderhoud van uw groen graag wilt uitbesteden, betekent dit misschien niet dat u direct alles aan ons overlaten wilt.

Bij Van Dijk Groen begrijpen wij dat u wellicht zelf ook nog het een en ander wilt doen in uw tuin. Daarom bieden wij tuinonderhoud op maat.

In nauw overleg met u bepalen we wat wij wel of juist niet voor u kunnen betekenen en hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Hebt u ons een dagdeel per maand nodig? Of moeten we elke week een dag langskomen? U bepaalt!

Tuinonderhoud

Werkzaamheden

Ieder jaargetijde vraagt om een andere vorm van onderhoud. Het voorjaar staat in het teken van bemesting, snoeien en nieuwe beplanting laten bloeien. Het najaar draait om het winterklaar maken van de tuin zodat deze in het voorjaar weer kan bloeien als nooit tevoren. In de zomer kunt u denken aan het gazon bijhouden, voeding van beplanting en zorgeloos op vakantie gaan omdat wij uw tuin op orde houden. Op deze manieren zorgen wij het hele jaar door voor een sfeervolle tuin waar u tot rust komt en geniet.

Tuinonderhoud

Periodiek of eenmalig

U kunt ervoor kiezen om Van Dijk Groen in te schakelen voor eenmalig onderhoud van uw tuin. Afhankelijk van de situatie zou u ook kunnen overwegen of periodiek onderhoud een optie voor u is. Periodiek onderhoud kan voor lagere kosten zorgen. Wanneer een tuin goed onderhouden is, hoeft er immers ook minder werk verricht te worden door ons. Daarnaast kan het niet periodiek onderhouden van de tuin ervoor zorgen dat de tuin verwaarloost. Dit kan ervoor zorgen dat er veel werk verricht moet worden bij eenmalig onderhoud, wat voor hogere kosten zorgt. Door gebruik te maken van een dergelijk onderhoudscontract kunt u het hele jaar genieten van een goed onderhouden tuin.

 

Betaling

Betalen per maand

Wilt u een groene klus aan ons uitbesteden, maar ziet u op tegen de kosten die dit met zich meebrengt? Overweeg dan eens gebruik te maken van een van onze abonnementsvormen. Uw tuin is dan bij ons in onderhoud tegen een vast maandbedrag.

In het contract dat we met u afsluiten, bespreken we nauwkeurig wat wij voor u kunnen betekenen en hoe vaak we bij u langs komen. Benieuwd aan welk bedrag u ongeveer moet denken?

Vrijblijvend aanvragen

Certificaat

Groengarantie

Van Dijk Groen heeft het GroenKeur-certificaat voor tuinaanleg en -onderhoud. Dat betekent dat er garantie zit op de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Tot 12 maanden na uitvoering van de werkzaamheden hebt u garantie op de planten, bloemen en materialen die we gebruiken.

Kosten tuinonderhoud

Benieuwd wat de kosten zijn voor tuinonderhoud van uw (bedrijfs)tuin? Vraag vrijblijvend een offerte aan.