Een groene omgeving van het bedrijf is voor veel ondernemers en bedrijven belangrijk. Uw bedrijfspand is tenslotte uw visitekaartje! Met goed onderhouden groen springt uw bedrijf er tussenuit en trekt u de aandacht. Reden genoeg om Van Dijk Groenvoorzieningen de aanleg en het onderhoud toe te vertrouwen. 

Dankzij ons werk ziet uw bedrijfsgroen er altijd fris en netjes uit, zonder dat u er omkijken naar heeft. En heeft u wel eens nagedacht over de mogelijkheden van het verduurzamen van uw bedrijfspand? Ook daar helpen we u graag bij.

Een groenvoorziener die met u meedenkt

Als geen ander begrijpt Van Dijk Groenvoorzieningen dat u als ondernemer de zaken graag goed geregeld wilt hebben. Dat betekent bijvoorbeeld dat het groen moet aansluiten bij de bouwstijl van uw bedrijfspand. Bovendien wilt u de kosten van het onderhoud in de hand kunnen houden. Alles bij elkaar vraagt dat om slimme keuzes. Gelukkig heeft Van Dijk Groenvoorzieningen meer dan 75 jaar ervaring met groenverzorging.


Benieuwd wat een groenvoorziener voor uw bedrijfspand kost?

Een helder onderhoudscontract

Als u kiest voor Van Dijk Groenvoorzieningen kiest u voor duidelijkheid en transparantie. Ondernemen is al uitdagend genoeg: de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren zijn daarom altijd in detail met u doorgesproken. Samen met u bepalen we wat wij wel en niet voor u doen, zodat u nooit voor voor onverwachte kosten komt te staan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van Dijk Groenvoorzieningen denkt met u mee en komt vaak met verrassende ideeën en praktische oplossingen. Dat noemen wij: groen licht op de zaak laten schijnen.

Groengarantie

Van Dijk Groenvoorzieningen heeft het GroenKeur-certificaat voor tuinaanleg en -onderhoud. Dat betekent dat er garantie zit op de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Tot 12 maanden na uitvoering van de werkzaamheden hebt u garantie op de planten, bloemen en materialen die we gebruiken. Slaat een plant niet aan? Wij vervangen of herstellen kosteloos het origineel.

Wilt u graag eerst eens kijken wat wij voor andere ondernemers hebben gedaan? Bekijk dan de verschillende projecten die wij uitgevoerd hebben.

Mogen wij ons groene licht laten schijnen over uw tuin?