Aanleg van uw tuin of bedrijfsomgeving

Het aanleggen van een tuin vraagt om vakmanschap. De mensen van Van Dijk Groen weten dus precies wat ze doen als ze uw tuin komen aanleggen. Of het nu om planten en bloemen gaat, of om bestratingen, schuttingen, schuurtjes en speelelementen: u kunt vertrouwen op de deskundigheid van Van Dijk Groen.

Een tuin bestaat al lang niet meer uit enkel planten en bloemen. Veel mensen kiezen ervoor de beplanting af te wisselen met terrassen, tuinmeubilair, pergola’s en speeltoestellen. Onze mensen weten dus niet alleen alles van bomen, struiken, planten en bloemen, maar ook van schuurtjes, sedumdaken, automatische beregeningsinstallaties en tuinverlichting.     

Variatie

Verschillende onderdelen in uw tuin

Ook als het ontwerp van uw tuin niet door ons is gemaakt, maar bijvoorbeeld door de architect, kan Van Dijk Groen voor de aanleg zorgen. Wat u ook wilt in uw (bedrijfs)tuin: Van Dijk Groen kan het voor u regelen. Zo hebben we bijvoorbeeld veel ervaring op het gebied van boomverzorging, vijvers, bestrating en sedumdaken. Ook plaatsen we vaak pergola’s, schuttingen en vlonders.

Tuinaanleg

Werkwijze

Tuinaanleg begint met een inventarisatie van de grondsamenstelling en verdichting. Van Dijk Groen kan u dankzij haar jarenlange ervaring daarin breed adviseren. Noodzakelijke verbeteringen worden aangebracht, waarmee het fundament wordt gelegd voor uitstekende groenvoorzieningen. Daarnaast is voor een goede tuinaanleg een effectief onderhoudsprogramma van belang. Ook hier kunt u bij ons op rekenen.

Kosten tuinaanleg

Benieuwd wat we voor uw tuin of bedrijfsgroen kunnen betekenen? Of wilt u weten wat tuinaanleg voor uw (bedrijfstuin) kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan.