Er gaat niets boven uw eigen stukje groen. Zelfs als uw tuin maar het formaat van een postzegel heeft, is het de ideale plek om tot rust te komen na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is: er valt altijd iets te genieten.

Bij Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers werken mensen die net als u enthousiast worden van een mooie tuin. Dat ziet u terug in onze ontwerpen, in de tuinen die we aangelegd hebben én in de tuinen die we onderhouden.

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen?

Een bestaande tuin laten aanpassen of het onderhoud van uw tuin (deels) uitbesteden? Bij Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers werken we met plezier en laten we graag ons groene licht schijnen over uw tuinvraag! Bekijk enkele voorbeelden van particuliere tuinen die wij aangelegd of in onderhoud hebben.


Direct de kosten van een tuinontwerp berekenen?

Tuinplan

Wanneer u ons uw tuin laat ontwerpen, gaan we eerst met u om tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. Daarna maken we een plan waarin originaliteit, duurzaamheid en beheersbaarheid centraal staan. Omdat een tuin pas echt tot leven komt als u het voor u ziet, maken wij altijd een 3D-tuinontwerp. 

Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers denkt met u mee en komt vaak met verrassende ideeën en praktische oplossingen. Dat noemen wij: groen licht op de zaak laten schijnen.

Tuinonderhoud op maat

U wilt het grote onderhoud van uw tuin graag uitbesteden. Maar dat betekent misschien niet dat u direct alles aan ons wilt overlaten. Bij Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers begrijpen wij dat u zelf ook nog het een en ander wilt doen in uw tuin. Daarom bieden wij tuinonderhoud op maat.

 

In nauw overleg met u bepalen we wat wij wel of juist niet voor u kunnen betekenen en hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Hebt u ons een dagdeel per maand nodig? Of moeten we elke week een dag langskomen? U bepaalt!

Mogen wij ons groene licht laten schijnen over uw tuin?