Er gaat niets boven uw eigen stukje groen. Zelfs als uw tuin maar het formaat van een postzegel heeft, is het de ideale plek om tot rust te komen na een drukke werkdag. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is: er valt altijd iets te genieten.

Bij Van Dijk Groenvoorzieningen werken mensen die net als u enthousiast worden van een mooie tuin. Dat zie je terug in onze ontwerpen, in de tuinen die we aangelegd hebben en in de tuinen die we onderhouden.

Direct de kosten van een tuinontwerp berekenen?
Kies uw tuinontwerp pakket

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen, een bestaande tuin laten aanpassen of het onderhoud van uw tuin (deels) uitbesteden? Wij werken met plezier en laten graag ons groene licht schijnen over uw tuinvraag! Bekijk hier enkele voorbeelden van particuliere tuinen die wij aangelegd of in onderhoud hebben.

tuinaanleg

Van Dijk Groenvoorzieningen denkt met u mee en komt vaak met verrassende ideeën en praktische oplossingen. Dat noemen wij: groen licht op de zaak laten schijnen.

Tuinaanleg en -advies op maat
Wanneer u ons uw tuin laat ontwerpen gaan we eerst met u om de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. Daarna maken we een plan waarin originaliteit, duurzaamheid en beheersbaarheid centraal staan. Omdat het vaak lastig is om zo’n plan voor je te zien, kunnen wij uw tuin desgewenst in 3D voor u tekenen.

Nadat wij uw tuin aangelegd hebben komen wij altijd terug voor nazorg. We willen namelijk niet alleen dat uw tuin er bij oplevering prachtig uitziet; ook na een jaar moet uw tuin er nog geweldig uitzien. Een tuinplan is bij Van Dijk bovendien nooit compleet zonder onderhoudsadvies. Zo komt u na aanleg niet voor verrassingen te staan.

 

Onderhoud op maat
U wilt het grote onderhoud van uw tuin graag uitbesteden. Maar dat betekent misschien niet dat u direct alles aan ons wilt overlaten. Bij Van Dijk begrijpen wij dat u zelf ook nog het een en ander wilt doen in uw tuin. Daarom bieden wij tuinonderhoud op maat.

In nauw overleg met u bepalen we wat wij wel of juist niet voor u kunnen betekenen en hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Hebt u ons een dagdeel per maand nodig? Of moeten we elke week een dag langskomen? U bepaalt!

Betalen per maand
Wilt u een groene klus aan ons uitbesteden, maar ziet u op tegen de kosten die dit met zich meebrengt? Overweeg dan eens gebruik te maken van een van onze abonnementsvormen. Uw tuin is dan bij ons in onderhoud tegen een vast maandbedrag.

In het contract dat we met u afsluiten, bespreken we nauwkeurig wat wij voor u kunnen betekenen en hoe vaak we bij u langs komen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Groengarantie
Van Dijk Groenvoorzieningen heeft het GroenKeur-certificaat voor tuinaanleg en -onderhoud. Dat betekent dat er garantie zit op de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Tot 12 maanden na uitvoering van de werkzaamheden hebt u garantie op de planten, bloemen en materialen die we gebruiken.

Gaat er iets stuk? Groeit een plant niet goed? Wij vervangen of herstellen kosteloos het origineel.

Van Dijk Groenvoorzieningen: voor een tuin die bij u past!

Uw tuin vertegenwoordigd een belangrijk deel van uw levensgeluk. In een mooie tuin is het volop genieten van de zon, van vrijheid en van elkaar. Of u nu een weelderige bloementuin hebt of een strak modern design: Van Dijk Groenvoorzieningen denkt met u mee.

Recente projecten

Tuinrenovatie in Arnhem

Tuinontwerp Veenendaal

Ontwerp en aanleg van een tuin tot in de details: Familie Rijken

Onderhoudsvriendelijke tuin met pergola

Achtertuin met schaakbord

Bekijk alle projecten
Mogen wij ons groene licht laten schijnen over uw tuin?