Bomen laten snoeien

Goede boomverzorging verlengt de levensduur van een boom. Van Dijk Groenvoorzieningen heeft alle kennis in huis om uw bomen goed te verzorgen. De bomen snoeien is hier een belangrijk onderdeel van, want het versterkt de vitaliteit en het verhoogt de kwaliteit van de boom.

Iedere boomsoort is uniek en heeft een eigen groeiproces. Dit betekent ook dat elke boom een eigen snoeiwijze heeft. Van Dijk Groenvoorzieningen heeft al deze kennis in huis en weet dus precies hoe bomen gesnoeid moeten worden. Zo blijft uw boom vitaal of wordt hij weer vitaal.

Kosteloze inventarisatie voor uw boom of bomen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Snoeien is belangrijk

Naast dat het gezond is voor uw boom om gesnoeid te worden, is het ook erg belangrijk voor de omgeving. Er ontstaan bijvoorbeeld geen gevaarlijke situaties door zware takken die af kunnen breken. Hier een kleine opsomming van de positieve gevolgen van het bomen laten snoeien:Boom laten snoeien door van Dijk Groen

  • Het inkorten van de boomtakken verhoogt de kwaliteit op de lange termijn.
  • Door bomen te laten snoeien komt er meer licht bij de kern van de boom, waardoor de boom beter groeit.
  • Snoeien verkleint de kans op het uitvallen van dode of verzwakte takken.
  • Bomen laten snoeien zorgt ervoor dat de beoogde vorm van de boom behouden blijft.

Probleemtakken

Probleemtakken zijn takken die de omgeving in gevaar brengen. Het is van belang dat deze takken herkend en vervolgens verwijderd worden.

Wij hebben de kennis om snel en vakkundig uw boom/bomen te analyseren.

Uw bomen laten snoeien? Vraag een offerte aan!

Waarom Van Dijk Groenvoorzieningen

Bomen snoeien hoort bij ons vak. Bij Van Dijk Groenvoorzieningen bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. We geven u gedegen advies: stel dat een boom beter gekapt kan worden, dan zullen we u dit ook vertellen. Maar ook als uw boom prima in orde is en snoeien nog niet nodig is, hoort u dit van ons. Kortom: u kunt van ons op aan.