Een tuinontwerp komt pas echt tot leven als u het voor u ziet. En dat kan met een 3D tuinontwerp. Vanuit ons 3D-tekenprogramma bekijkt u uw tuin alsof u er middenin staat. Wandel digitaal door uw tuin en zie hoe elk detail tot z’n recht komt. Tegenwoordig hoeven tuinontwerpen geen kale plattegronden meer te zijn: 

wij ontwerpen uw tuin graag driedimensionaal. Met een tuinontwerp 3D krijgt u vooraf een realistische beleving van hoe uw toekomstige tuin er uit gaat zien. Uw 3D-tuinontwerp wordt ingevuld en ingekleurd door ons gepresenteerd en kunt erin rondkijken alsof de tuin al gerealiseerd is. 

Kosten

Een 3D-tuinontwerp, wat kost dat?

PerceeloppervlakteOntwerpkostenMeerprijs lichtplan
0-100 m²€ 500,-€ 75,-
100-200 m²€ 750,-€ 100,-
200-400 m²€ 1.000,-€ 125,-
400-800 m²€ 1.250,-€ 175,-
> 800 m²Op aanvraagOp aanvraag

Offerte aanvragen

Bij akkoord tuinaanleg

50% korting op het 3D tuinontwerp

Als het tuinontwerp naar wens is, wordt een geheel vrijblijvende offerte voor de aanleg gemaakt. Als Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers B.V. de opdracht krijgt om uw tuin aan te leggen, dan krijgt u 50% korting op het professionele 3D-tuinontwerp. Besluit u na het uitbrengen van de offerte geen gebruik te maken van onze diensten, dan wordt het tuinontwerp volgens de tarieven hierboven aan u in rekening gebracht. Het professionele tuinontwerp is en blijft van u.

Waarom kiezen voor een 3D-tuinonwerp?

Voordelen 3D tuinontwerp

Een 3D-tuinontwerp brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw tuin en wandelt u er doorheen alsof het al gerealiseerd is. Daarnaast ziet u alle precieze verhoudingen, zodat u exact kunt zien wat een bepaalt element doet met de ruimte van uw tuin.

Lees alle voordelen

Het traject

Werkwijze 3D-tuinontwerp

Voor het ontwerpen van uw tuin in 3D werken we volgens een aantal stappen. Zo brengen we eerst al uw wensen in kaart, die we vervolgens verwerken in een aantal schetsen. Het gekozen ontwerp werken we vervolgens uit in een 3D-tuinontwerp.

Lees onze werkwijze

Tuinontwerp 3D voorbeelden

Benieuwd wat u van een 3D-tuinontwerp kunt verwachten? Bekijk dan de voorbeelden hieronder en word geïnspireerd!

3D-tuinontwerp voor uw tuin?

Heeft u interesse in een 3D tuinontwerp of wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.