3D tuinontwerp

3D Tuinontwerp

Een tuin is een oase van rust en genot, waarbij kleuren en vormen in harmonie moeten zijn. Tegelijk zijn de praktische en functionele elementen minstens zo belangrijk. In een goed 3D tuinontwerp ziet u deze aspecten terug.

Tuinontwerp op maat

Uw ideale tuin ontstaat bij een goed en passend tuinontwerp. Tegenwoordig ontwerpen wij alleen nog maar in 3D. Met een 3D tuinontwerp krijgt u namelijk een realistisch beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Het 3D tuinontwerp zien wij dan ook als een belangrijke eerste fase. Samen met u bespreken we de wensen, die we vervolgens uitwerken in een schets van het tuinontwerp. In dit ontwerp houden wij rekening met uw smaak en praktische voorkeuren qua onderhoud en duurzaamheid. Een tuinontwerp komt pas echt tot leven als u kunt inbeelden hoe de sfeer in uw tuin zal zijn. Van Dijk kan u digitaal door uw nieuwe tuin laten wandelen.

Een 3D tuinontwerp laat u digitaal door uw nieuwe tuin wandelen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan contactformulier in en wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek bij ons in Veenendaal.

Hulp van een tuinontwerper

Voor een tuinontwerp op maat schakelen wij een creatieve tuinarchitect in, die uw wensen aanvult met verrassende ideeën en suggesties. Samen met de ontwerper komt u tot bloeiende tuinideeën.

Realistisch en levendig 3D tuinontwerp

Verhoudingen, ruimte en de combinaties van verschillende planten zijn veel beter in te schatten dan op papier. U krijgt uw 3D-ontwerp ingevuld en ingekleurd door ons gepresenteerd en kunt erin rondkijken alsof de tuin al gerealiseerd is.

3d tuinontwerp witte hortensia en loungestoelen

achtertuin met gras en tegels 3d ontwerp

Zelf een tuin ontwerpen in 3D

Online zijn er ook programma’s beschikbaar om zelf uw tuin in te richten. ‘Kan ik zo’n tuin ontwerp in 3D dan niet net zo goed zelf maken’, zult u zich afvragen. De voordelen van het laten maken van een 3D tuinontwerp door Van Dijk is onze ervaring en kennis van zaken. Wij beheersen niet alleen het ontwerpen, maar weten ook alles over de planten, bloemen en bomen. Wij houden overal rekening mee en daarom leveren wij u een 3D tuinontwerp dat klopt.

Ik wil mijn tuin laten ontwerpen in 3D »   Meer informatie over de mogelijkheden »

Werkwijze 3D tuinontwerp

Net als bij een klassiek tuinontwerp gaan we eerst met u om tafel om een indruk te krijgen van uw wensen en van uw huidige tuin. Op basis hiervan maken we één of meerdere schetsen. Samen met u kiezen we welk ontwerp we gaan uitwerken in een 3D-ontwerp. Uiteraard presenteren we u diverse voorbeelden van uw tuinontwerp, zodat u meteen een goede indruk heeft van uw tuin.

Een 3D tuinontwerp door Van Dijk? bereken de kosten

Een nieuwe tuin laten ontwerpen, hoeveel kost dat? Met onze pakketten voor tuinontwerp weet u direct waar u aan toe bent. Selecteer de grootte van uw tuin en het pakket naar keuze: de prijs verschijnt onderaan (inclusief 21% btw).

Met een Tuinontwerppakket betaalt u alleen voor waar u behoefte aan heeft.

Bevestig uw keuze, vul uw gegevens in en wij realiseren voor u een prachtig tuinontwerp op maat.

 

 

Mogen wij uw nieuwe tuin ontwerpen in 3D?