3D tuinontwerp

3D Tuinontwerp

3D Tuinontwerp: realistisch & levendig

Digitaal door je nieuwe tuin wandelen

Een tuinontwerp komt pas echt tot leven als u het voor u ziet. Dat kan nu, dankzij de 3D-tekenprogramma’s van Van Dijk Groenvoorzieningen. Bekijk uw 3D tuinontwerp alsof u er middenin staat.

Bij van Dijk Groen ontwerpen we tegenwoordig alleen nog maar in 3D. Met een 3D-tuinontwerp krijgt u namelijk een geweldige beleving van hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Verhoudingen, ruimte en de combinaties van verschillende planten zijn veel beter in te schatten dan op papier. U krijgt uw 3D-ontwerp ingevuld en ingekleurd door ons gepresenteerd en kunt erin rondkijken alsof de tuin al gerealiseerd is.

Zelf een tuin ontwerpen

Online zijn er ook programma’s beschikbaar om zelf je tuin in te richten. ‘Kan ik zo’n tuin ontwerpen in 3D dan niet net zo goed zelf doen’, zult u zich afvragen. De voordelen van Van Dijk Groenvoorzieningen uw 3d-tuinontwerp laten creëren is onze ervaring en onze kennis van zaken. Wij beheersen niet alleen het ontwerpen, maar weten ook alles over de planten, bloemen en bomen.

Wij kunnen in het ontwerp rekening houden met uw smaak én met uw praktische voorkeuren qua onderhoud en duurzaamheid. Voor problemen waar u niet uitkomt, bedenken wij een creatieve oplossing. Als u kiest voor Van Dijk Groenvoorzieningen, krijgt u een 3D tuinontwerp dat klopt.

Ik wil mijn tuin ontwerpen in 3D »

Of vraag naar de mogelijkheden

 

Tuin ontwerpen 3D voorbeeld

Werkwijze 3D Tuinontwerp

Net als bij een klassiek tuinontwerp gaan we eerst met u om tafel om een indruk te krijgen van uw wensen en van uw huidige tuin. Op basis hiervan maken we één of meerdere schetsen. Samen met u kiezen we welk ontwerp we gaan uitwerken in een 3D-ontwerp. Uiteraard presenteren we u diverse voorbeelden van uw tuinontwerp, zodat u meteen een goede indruk heeft van uw tuin.

Uiteraard kunnen we op dat moment ook nog dingen aanpassen, zodat uw tuinontwerp precies de tuin is die u straks ziet als u uit het raam kijkt.

Precies de tuin die u straks ziet als u uit het raam kijkt

Een 3D Tuinontwerp door Van Dijk? Bereken de kosten.

Een nieuwe tuin laten ontwerpen, hoeveel kost dat? Met onze pakketten voor tuinontwerp weet u direct waar u aan toe bent. Selecteer de grootte van uw tuin en het pakket naar keuze: de prijs verschijnt onderaan (inclusief 21% btw).

Met een Tuinontwerppakket betaalt u alleen voor waar u behoefte aan heeft.

Bevestig uw keuze, vul uw gegevens in en wij realiseren voor u een prachtig tuinontwerp op maat.

3D Tuinontwerp voorbeelden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden en filmpjes van 3D tuinontwerp.

Video’s

Mogen wij uw nieuwe tuin ontwerpen in 3D?