Een tuinontwerp komt pas echt tot leven als u het voor u ziet. En dat kan met een 3D tuinontwerp. Vanuit ons 3D-tekenprogramma bekijkt u uw tuin alsof u er middenin staat. Wandel digitaal door uw tuin en zie hoe elk detail tot z’n recht komt. 

Tegenwoordig hoeven tuinontwerpen geen kale plattegronden meer te zijn: wij ontwerpen uw tuin graag driedimensionaal. Met een tuinontwerp 3D krijgt u vooraf een realistische beleving van hoe uw toekomstige tuin er uit gaat zien. Uw 3D-tuinontwerp wordt ingevuld en ingekleurd door ons gepresenteerd en kunt erin rondkijken alsof de tuin al gerealiseerd is.

Een 3D-tuinontwerp, wat kost dat?

OppervlakteOntwerpkostenMeerprijs lichtplan
0-100 m²€ 350,-€ 50,-
100-200 m²€ 460,-€ 75,-
200-400 m²€ 575,-€ 100,-
400-800 m²€ 660,-€ 150,-
> 800 m²Op aanvraagOp aanvraag

Voortuin

OppervlakteOntwerpkosten
0-200 m²€ 350,- *
> 200 m2Op aanvraag

*Bij opdracht voor zowel voor- als achtertuin 50% korting op de ontwerpkosten voor de voortuin.

Offerte aanvragen

Als het tuinontwerp naar wens is, wordt een geheel vrijblijvende offerte voor de aanleg gemaakt. Als Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers B.V. de opdracht krijgt om uw tuin aan te leggen, dan is het professionele ontwerp gratis. Besluit u na het uitbrengen van de offerte geen gebruik te maken van onze diensten, dan wordt het tuinontwerp volgens de tarieven hierboven aan u in rekening gebracht. Het professionele tuinontwerp is en blijft van u.

Meer weten over tuinontwerp 3D?

Wilt u eerst meer inhoudelijke informatie over 3D-tuinontwerp? Dan zijn onderstaande onderwerpen wellicht iets voor u.

Staat uw onderwerp er niet tussen of heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Neem contact op