Bestrating

Bestrating van de tuin vormt vaak een belangrijk deel van uw groenproject. Terrassen en paden moeten groot genoeg zijn om lekker op te kunnen zitten of om op te kunnen wandelen. Hoogteverschillen moeten overwonnen worden en de bestrating moet zo gelegd worden dat het hemelwater netjes weg kan lopen en er geen plassen ontstaan. Gelukkig weten de medewerkers van Van Dijk Groenvoorzieningen precies wat ze doen als het gaat om de bestrating van uw terras, uw tuinpad of het gehele terrein.

Bestrating voor uw tuin

Wilt u steentjes, tegels of houten planken? Als het gaat om de bestrating van uw tuin of park zijn er vele mogelijkheden. Van Dijk Groenvoorzieningen denkt met u mee en bestraat uw tuin of gehele terrein. We voeren het straatwerk vakkundig uit – op de afgesproken manier en op de afgesproken tijd. Ook als u zelf al een compleet uitgewerkt plan heeft- al dan niet gemaakt door uw eigen tuinarchitect- kunt u Van Dijk uit Veenendaal inschakelen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan »
Of neem contact op.

PVN

Wist u dat u ook bij Van Dijk Groenvoorzieningen terecht kunt als het gaat om het dichtvoegen van bestratingen tegen onkruid? Dankzij PVN bestratingsvoegen is uw tuinpad of terras er gegarandeerd strak en onkruidvrij. Onderhoudsvriendelijk, milieuvriendelijk en weerbestendig!

Meer over PVN bestratingsvoegen
Promotievideo PVN bestratingsvoegen

Enkele bestratingsvoorbeelden

 

Uw groenproject laten bestraten door Van Dijk Groenvoorzieningen?