Bestrating van uw tuin of terrein vormt vaak een belangrijk deel van uw groenproject. Terrassen en paden moeten groot genoeg zijn om lekker op te kunnen zitten of om op te kunnen wandelen en parkeerterreinen moeten voldoen aan allerlei regels en eisen.

Hoogteverschillen moeten overwonnen worden en de bestrating moet zo gelegd worden dat het hemelwater netjes weg kan lopen en er geen plassen ontstaan. Gelukkig weten de medewerkers van Van Dijk Groen precies wat ze doen als het gaat om de bestrating van uw tuin of gehele terrein.

Straatwerk

Bestrating voor uw tuin of terrein

Wilt u steentjes, tegels of houten planken? Als het gaat om de bestrating van uw tuin of park zijn er vele mogelijkheden. Van Dijk Groen denkt met u mee en bestraat uw tuin of gehele terrein. We voeren het straatwerk vakkundig uit – op de afgesproken manier en op de afgesproken tijd. Ook als u zelf al een compleet uitgewerkt plan heeft kunt u Van Dijk Groen inschakelen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tuin laten bestraten

Bestrating projecten

Terras McDonald's

Terrein rondom kantoorpand

Tuinpad bestrating

Meer informatie

Heeft u interesse in bestrating voor uw tuin of terrein of wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.