Een mooi groen gazon is een wens van vele tuinbezitters. Echter: een gazon onderhouden is veel werk. Dé oplossing voor dit probleem is kunstgras. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en altijd groen. 

Uiteraard is kunstgras geschikt afhankelijk van de wensen en prio’s die u heeft bij een tuin. Benieuwd of kunstgras iets voor u is? Bekijk dan de voor- en nadelen van kunstgras.

Aanleg

Kunstgrasgazon

Van Dijk Groen heeft ruime ervaring met het aanleggen van een kunstgrasgazon. Wij leggen kunstgras voor u neer dat bijna niet te onderscheiden is van echt gras. Daarbij heeft u keuze uit verschillende soorten en verschillende prijsklasses. Onze specialisten toveren kale grond in korte tijd om tot een schitterend groen gazon of sportveld.

Kunstgras

Onderhoud

Ook het onderhoud kunt u aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat uw kunstgras bladvrij blijft en van tijd tot tijd gereinigd en bezand wordt. Daarbij kunt u kiezen voor eenmalig of periodiek onderhoud.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of kosten van kunstgras voor uw tuin of project? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.