Onderhoud

Onderhoud van uw groen: tuin, park en perk

Een goed onderhouden tuin gaat over genieten. Van Dijk Groenvoorzieningen is een betrouwbare partner als het gaat om het onderhouden van tuinen, parken, groenperken en ander groen. Wilt u zeker weten dat uw groen jaar op jaar in topconditie is en er netjes uitziet? Dan is een partner voor onderhoud een wijs besluit.

Wanneer u het onderhoud van uw groen graag wilt uitbesteden, betekent dit misschien niet dat u direct alles aan ons overlaten wilt. Bij Van Dijk begrijpen wij dat u wellicht zelf ook nog het een en ander wilt doen in uw tuin. Daarom bieden wij tuinonderhoud op maat.

In nauw overleg met u bepalen we wat wij wel of juist niet voor u kunnen betekenen en hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Hebt u ons een dagdeel per maand nodig? Of moeten we elke week een dag langskomen? U bepaalt!

Op zoek naar iemand die uw groen kan onderhouden? Leg ons uw situatie voor: neem contact op 

Betalen per maand
Wilt u een groene klus aan ons uitbesteden, maar ziet u op tegen de kosten die dit met zich meebrengt? Overweeg dan eens gebruik te maken van een van onze abonnementsvormen. Uw tuin is dan bij ons in onderhoud tegen een vast maandbedrag.

In het contract dat we met u afsluiten, bespreken we nauwkeurig wat wij voor u kunnen betekenen en hoe vaak we bij u langs komen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Benieuwd aan welk bedrag u ongeveer moet denken? Met een belletje, weet u het vaak meteen: 0318-512117

Groengarantie
Van Dijk Groenvoorzieningen heeft het GroenKeur-certificaat voor tuinaanleg en -onderhoud. Dat betekent dat er garantie zit op de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Tot 12 maanden na uitvoering van de werkzaamheden hebt u garantie op de planten, bloemen en materialen die we gebruiken.

Voor de overheid: Bestekmatig onderhoud
Van Dijk Groenvoorzieningen dingt graag mee bij RAW bestekken. Wanneer u als gemeente of (provinciale) overheid een stuk onderhoud hebt leveren wij graag een Plan van Aanpak waarin wij uitleggen welke kwaliteit wij kunnen garanderen voor uw budget.

Wat kunnen wij voor u betekenen?