Onderhoud van uw groen: tuin, park en perk

Een goed onderhouden tuin gaat over genieten. Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers is een betrouwbare partner als het gaat om het onderhouden van tuinen, parken, groenperken en ander groen. Wilt u zeker weten dat uw groen jaar op jaar in topconditie is en er netjes uitziet? Dan is een partner voor onderhoud een wijs besluit.

Wanneer u het onderhoud van uw groen graag wilt uitbesteden, betekent dit misschien niet dat u direct alles aan ons overlaten wilt. Bij Van Dijk begrijpen wij dat u wellicht zelf ook nog het een en ander wilt doen in uw tuin. Daarom bieden wij tuinonderhoud op maat.

In nauw overleg met u bepalen we wat wij wel of juist niet voor u kunnen betekenen en hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Hebt u ons een dagdeel per maand nodig? Of moeten we elke week een dag langskomen? U bepaalt!

Betalen per maand

Wilt u een groene klus aan ons uitbesteden, maar ziet u op tegen de kosten die dit met zich meebrengt? Overweeg dan eens gebruik te maken van een van onze abonnementsvormen. Uw tuin is dan bij ons in onderhoud tegen een vast maandbedrag.

In het contract dat we met u afsluiten, bespreken we nauwkeurig wat wij voor u kunnen betekenen en hoe vaak we bij u langs komen. Benieuwd aan welk bedrag u ongeveer moet denken?

Vrijblijvend aanvragen

Groengarantie

Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers heeft het GroenKeur-certificaat voor tuinaanleg en -onderhoud. Dat betekent dat er garantie zit op de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Tot 12 maanden na uitvoering van de werkzaamheden hebt u garantie op de planten, bloemen en materialen die we gebruiken.

Meer informatie

Op zoek naar iemand die uw groen kan onderhouden? Leg ons uw situatie voor.

Neem contact op