Heeft u interesse in een sedumdak? Dan bent u bij Van Dijk Groenvoorzieningen aan het juiste adres. We informeren u graag over de voordelen van een beplant dak (ook wel groendak) en komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

Duurzaam en onderhoudsarm

De levensduur van een groendak is in principe minstens 30 jaar, vaak langer. Om ervoor te zorgen dat dit bereikt kan worden, is de opbouw en de kwaliteit van toegepaste materialen belangrijk. Daarnaast speelt onderhoud een rol.

Wij zorgen er graag voor dat uw groene dak helemaal in orde is en blijft. Één of twee keer per jaar is het nodig om even aandacht te besteden aan uw beplante dak in de vorm van onderhoud. Tijdens dit onderhoud moet er onkruid verwijderd worden en indien mogelijk milieuvriendelijk mest toegevoegd worden. Dit zorgt ervoor dat uw sedums mooi groen blijven!

Voor welke daken is een sedumdak geschikt?

Sedumplantjes kunnen geplaatst worden op zowel schuine als platte daken. Hiermee zijn er dus talloze mogelijkheden. Denk hierbij aan een huis, schuur, garage of bedrijfspand. Wel is het belangrijk dat het dak de juiste draagcapaciteit heeft.

Is mijn dak geschikt voor de aanleg van een Sedumdak?

Waarom Van Dijk Groenvoorzieningen?

Omdat elk Sedumdak goed opgebouwd moet worden, is het aan te raden een groenspecialist in te schakelen. Wij leggen uw sedums zorgvuldig en u heeft bovendien 12 maanden garantie met ons GroenKeur-certificaat. We luisteren naar uw wensen en zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw groene dak wanneer het gelegd is én daarna.

Bent u enthousiast geworden door de voordelen van een beplant dak?

Vraag een offerte aan »                   Meer informatie over de mogelijkheden »

Sempergreen

Sempergreen is onze partner in sedumdaken. Met ruim 24 jaar ervaring en wereldwijde projecten is Sempergreen marktleider in kwalitatief hoogwaardige bodembedekking.

Enkele van hun projecten: