Van Dijk, servicepartner van Lageschaar Vaste Planten

Sinds kort is Van Dijk een samenwerking aangegaan met Lageschaar Vaste Planten. Door middel van slimme plantconcepten ondersteunt Lageschaar tijdens het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

Niet iedereen wordt zomaar servicepartner van Lageschaar Vaste Planten. Voordat wij partner werden van Lageschaar zijn wij getoetst op kennis en kunde op het vlak van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Al voor dit partnerschap hebben wij samen met Lageschaar een aantal grote projecten uitgevoerd. Lageschaar heeft betrouwbare partners nodig om hun concepten te laten slagen. Mede om deze reden zijn wij trots op deze samenwerking!

Over Lageschaar

Al ruim 40 jaar werkt het Achterhoekse familiebedrijf Lageschaar Vaste Planten vol passie met planten. In zowel binnen- als buitenland bedienen zij klanten met beplantingsadvies op maat. “Minder beton, meer groen!” Zo luidt de missie van Lageschaar. Wij kunnen ons goed vinden in deze missie en dragen hier als servicepartner graag aan bij.

Duurzame plantconcepten

Om een totaaloplossing te kunnen bieden en werk uit handen te nemen, levert Lageschaar naast de vaste planten ook onderhoudsarme beplantingssystemen. Met passie voor groen heeft Lageschaar een drietal langlevende en eenvoudig te beheren beplantingsconcepten ontwikkeld, genaamd Prairie Garden, Fleur Robuste en Fleur Dansante.

Wilt u meer weten over deze beplantingsconcepten of het bedrijf Lageschaar? Neemt u dan contact op of ga naar www.lageschaar.nl