Op 16 februari 2017 vond de Vereniging van Eigenaren-beurs voor de tweede keer plaats in Utrecht. De beurs richt zich op VvE’s, VvE-beheerders en bedrijven werkzaam binnen vastgoedonderhoud. Van Dijk groenvoorzieningen was ook aanwezig, met de sleutel tot meer woongeluk.

Woningonderhoud is ontzettend belangrijk. Samen de leefomgeving net en gezond houden, is een uitdaging. Een woning die goed onderhouden wordt, behoudt voor langere tijd zijn waarde en uiteraard is het ook gewoon prettig wonen.

Het vinden van de juiste bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien zoals van Dijk Groenvoorzieningen – is vaak een obstakel waar VvE’s en VvE-beheerders tegenaan lopen. Daarom is de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs in Utrecht opgericht: een uniek platform om op een laagdrempelige manier informatie te verzamelen en offertes op te vragen bij tal van gespecialiseerde bedrijven.

Groen in de gemeenschappelijke ruimte
De beurs richt zich op VvE’s, waar veel particulieren direct of indirect ook mee te maken hebben. Appartementseigenaren zijn van rechtswege automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren van het gebouw waar het appartement deel van uitmaakt. Ook sommige woonwijken kennen VvE’s.
De VvE dient voor het beheer van de gemeenschappelijke gedeelten en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren. Dat geldt uiteraard ook op het gebied van groenvoorziening.

Heeft uw VvE behoefte aan een betrouwbare groenvoorziener of moeten de tegels in de gemeenschappelijke poort opnieuw gelegd worden? Neem gerust contact op.

Interesse in daktuinen
Dit jaar was het thema Groen & Veiligheid, wat naadloos aansluit op onze branche. Er was voornamelijk veel interesse naar daksystemen en daktuinen, een leuke ontwikkeling! Steeds vaker ziet men de voordelen van bijvoorbeeld een sedumdak. Er was het nodige documentatiemateriaal aanwezig, waarmee de bezoekers voorzien werden van de juiste informatie.

Positieve geluiden
We hebben leuke gesprekken gevoerd met bezoekers en ook het contact met de andere standhouders was verrassend! De beurs was erg divers: van camerabewaking tot asbestspecialist, van betononderhoud tot matten leverancier.

We sloten af met een lekker etentje, waar alles even nabesproken werd. Al met al zouden we de beurs willen omschrijven als: gemoedelijk, overzichtelijk en collegiaal.

VVE beurs

Op de foto ziet u de stand op de beurs met rechts Henk van Leijenhorst, één van de eigenaren.