Wilt u graag een tuin die u geen tijd en moeite kost? Dan bent op zoek naar een onderhoudsvrije tuin. Een tuin waarin niet wekelijks gesnoeid of geschoffeld hoeft te worden, met planten die niet gevoelig zijn voor een buitje meer of minder. Van Dijk Groenvoorzieningen heeft ook voor uw tuin de ideale oplossing.

Een compleet onderhoudsvrije tuin bestaat niet, zelfs al zou de hele tuin betegeld zijn. Er is altijd enige mate van onderhoud nodig, maar uiteraard zijn er wel tuinen die minimaal onderhoud nodig hebben. Voor het gemak zullen we deze tuin een onderhoudsvrije tuin noemen. Bij ons bent u aan het goede adres voor zo’n tuin: Van Dijk Groen legt graag een mooie onderhoudsvrije tuin voor u aan.

Een compleet onderhoudsvrije tuin bestaat niet, zelfs al zou de hele tuin betegeld zijn.

Onderhoudsvrije tuin: geen onderhoud, wel groen

Een onderhoudsvrije tuin betekent niet meteen een tuin zonder ‘leven’ en groen: gelukkig niet! Wij weten precies welke planten en bloemen u het beste kunt gebruiken in de tuin die u voor ogen hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor de verdere tuininrichting kunt u van onze ervaring gebruikmaken. Schuttingen, bestrating, terrassen, tuinverlichting: alles wat u maar in uw onderhoudsvrije tuin terug wilt zien. Ook als u niet precies weet wat u wilt, helpen we u graag verder om de tuin te creëren die bij u past.

Een onderhoudsvrije tuin betekent niet meteen een tuin zonder ‘leven’ en groen: gelukkig niet!

Onderhoudsarme planten en materialen

Welke keuzes maakt u qua indeling, materiaalgebruik en beplanting? Als u een onderhoudsvrije tuin wilt, is het nog belangrijker om hier goed over na te denken. Maak gebruik van het vakmanschap van Van Dijk Groenvoorzieningen. Wij zijn in bezit van het GroenKeur-certificaat voor tuinaanleg en –onderhoud. Dat betekent dat er garantie zit op de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Tot 12 maanden na uitvoering van de werkzaamheden hebt u garantie op de planten, bloemen en materialen die we gebruiken.

Wij maken uw tuin onderhoudsvrij! Vraag een offerte aan.

Een nieuwe tuin… en dan?

Zoals we al noemden, heeft elke tuin wel iets van zorg nodig, hoe minimaal ook. Als u het liefst echt helemaal niets aan de tuin hoeft te doen, nemen wij dit onderhoud graag van u over. Want wat mooi is, moet mooi blijven – en dat geldt zeker voor uw tuin.