Van Dijk Groenvoorzieningen is lid van branchevereniging VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners). De VHG ondersteunt haar leden in de bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving. Welk voordeel heeft dit voor uw groenproject?

De VHG is meer dan één van de vele lobbyclubs bij de overheid. De branchevereniging gelooft net als Van Dijk dat groen een toegevoegde waarde heeft voor de maatschappij en de economie. Groen heeft een positieve invloed op het welzijn van mensen en de ontwikkeling van kinderen. Daarom wil de VHG ervoor vechten dat de openbare ruimte groener wordt.

Diverse onderzoeken wijzen uit dat groen de concentratie vergroot, de werkbeleving bevordert en genezingsprocessen versnelt. Goed uitgevoerd groenonderhoud zorgt er bovendien voor dat de waarde van uw huis of bedrijf stijgt. De maatschappelijke én economische meerwaarde van groen krijgt meer en meer aandacht van de politiek, institutionele partijen en burgers. Branchevereniging VHG ziet zichzelf als ‘de groene inspiratiebron’ voor de maatschappij en wil deze meerwaarde van groen zoveel mogelijk onder de aandacht brengen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Het leven bestaat uit meer dan winst maken. Daarom stimuleert de VHG haar leden om zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ook voor Van Dijk Groenvoorzieningen is dit een belangrijke waarde. Wilt u weten wat Van Dijk doet op dit vlak? Kijk dan eens op onze pagina over MVO.

Meer over de VHG
De levende tuin

Bekijk de Algemene Consumentenvoorwaarden 
Bekijk de Algemene Business-to-business voorwaarden