MVO en duurzaamheid zijn steeds belangrijke thema’s, juist ook voor bedrijven. Een sedumdak op uw bedrijfspand draagt hier aan bij. Maar wist u dat het ook voordelen biedt voor u als bedrijf? Zo draagt een sedumdak bij aan een klimaatadaptief gebouw, waardoor u bespaart op stookkosten in de winter en koelingskosten in de zomer.

Daarnaast werkt een sedumdak geluiddempend en zorgt het voor een betere luchtkwaliteit. Kortom: u haalt meer rendement uit uw bedrijfspand. Nog niet helemaal overtuigd? Lees alle voordelen van een sedumdak. Bekijk ook hoe we een sedumdak realiseerden op het stadskantoor van Amersfoort.

Bedrijfspand

Wat kost een sedumdak

De kosten van een sedumdak hangen af van de oppervlakte en specifieke wensen. Gaat het om een schuin of juist recht dak? En is het één dak of zijn het er meerdere? We maken graag een prijs op maat.

Bekijk kosten sedumdak

Of bel direct voor een prijsopgave

Fiscaal voordeel met een sedumdak

Met een sedumdak haalt u meer rendement uit uw bedrijfspand. Maar wist u dat het u ook nog eens fiscaal voordeel oplevert? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Het is echter wel een vereiste dat u winst maakt om van deze regeling gebruik te kunnen maken.

Sedumdak op bedrijfspand onderhouden

Een sedumdak is -zoals gezegd- zeer onderhoudsarm. Wel adviseren we om het sedumdak twee keer per jaar onderhoud te geven, bij voorkeur in april en oktober. Uiteraard kunnen wij het onderhoud ook voor u uit handen nemen. Door tweejaarlijks onderhoud kunt u jarenlang genieten van een groendak op uw bedrijfspand.

Een groendak op uw bedrijfspand?

Wilt u meer informatie over een sedumdak op uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op!