Zonnige achtertuin met pergola

Op vakantie! Maar wie doet de tuin?

De voordelen van tuinonderhoud tijdens de vakantie

Laat de zorg voor uw tuin deze zomer over aan een betrouwbare, kundige partij. Van Dijk Groenvoorzieningen zorgt er graag voor dat uw tuin er nog groen en netjes bij ligt als u thuiskomt. Dan kunt u op vakantie zorgeloos genieten en hoeft u bij thuiskomst niet meteen achterstallig onderhoud in te halen. Wat mooi is, moet mooi blijven. Dat is het idee van tuinonderhoud tijdens de vakantie.

Zorg op maat
Gaf een buurvrouw of een familielid vorig jaar de planten water? Dat kan natuurlijk. Maar wellicht ziet u als tuinliefhebber ook de voordelen van de diensten van een ervaren groenbedrijf. Wij verzorgen uw tuin met aandacht en zien ook echt wat uw groen nodig heeft, wanneer u ertussenuit bent.

All-inclusive voor een mooie prijs
Als u Van Dijk Groenvoorzieningen inschakelt, bent u verzekerd van all-inclusive tuinonderhoud zonder vervelende verrassingen. We doen wat we zeggen en we doen het goed. Dat betekent fijn thuiskomen met een tuin die er prachtig bij ligt.
Afhankelijk van uw tuin en wensen, komen we samen een goede prijs overeen. Neem contact met ons op voor een indicatie voor welk bedrag we u kunnen ontzorgen.

Ook voor de thuisblijver
Gaat u niet op vakantie, maar heerlijk van uw eigen tuin genieten? Wellicht vindt u het dan interessant om de tuin wat extra aandacht te geven. We voorzien u graag van advies en indien nodig van praktische hulp.

Benieuwd wat we tijdens de vakantie voor uw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op.