U heeft een tuin, maar die is nog niet wat u in gedachten heeft. Een tuinontwerper kan u helpen om uw ideale tuin uit te denken en op papier te zetten. Van Dijk Groenvoorzieningen zorgt ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Dat begint met u, de tuinontwerper en een goede kop koffie.

Waarschijnlijk heeft u al ideeën en wensen: met een tuinontwerper kunt u het totaalplaatje compleet en samenhangend krijgen. Wij leveren graag een verrassend tuinontwerp. Een ontwerp met precies de uitstraling waar u aan denkt, maar met net dat beetje extra dankzij onze ervaring en creatieve oplossingen. Een tuin die aansluit op uw situatie en behoeften én natuurlijk ook op uw budget. Precies daar helpt een tuinontwerper u bij.

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

tuinontwerper overleg over tuinontwerp

Bent u benieuwd naar de prijs van een tuinontwerp op maat of heeft u een andere vraag?
Bel ons gerust (0318-512117) of laat een bericht achter

Tuinontwerper plus

Maak kennis met Van Dijk Groenvoorzieningen, tuinontwerper en groenvoorziener met ervaring en visie. We ontwerpen met oog voor de omgeving, duurzaamheid en houden ook rekening met toekomstig onderhoud. We kijken verder dan het ontwerp alleen, zodat uw tuin niet alleen op papier, maar ook in de praktijk voldoet aan uw verwachtingen. Een ‘tuinontwerp plus’.

Als uw wilt, kan onze tuinontwerper ook een 3D tuinontwerp voor u maken. Dit biedt u de mogelijkheid om digitaal ‘door uw tuin heen te lopen’ en een nauwkeurig beeld te krijgen van hoe uw tuin eruit komt te zien.

We kijken verder dan het ontwerp alleen, zodat uw tuin niet alleen op papier, maar ook in de praktijk voldoet aan uw verwachtingen.

Met oog op de toekomst

Een goed tuinontwerp en een goed doordacht beplantingsplan kunnen zorgen voor een tuin die niet alleen past bij uw budget, maar kunnen ook op de langere termijn veel geld besparen. De juiste keuze van harde materialen en planten kan ervoor zorgen dat u niet al na een paar jaar de tuin weer moet aanpassen of de planten moet vervangen. Ook hier houdt uw tuinontwerper van Van Dijk Groenvoorzieningen rekening mee.

Op zoek naar een tuinontwerper?

Wilt u een frisse blik laten werpen op uw tuin of heeft u plannen voor een nieuwe tuin? Onze ervaren tuinontwerpers denken graag met u mee.

Neem contact op