Een 3D-tuinontwerp brengt meerdere voordelen met zich mee:

Realistisch beeld

Verhoudingen, ruimte en de combinaties van verschillende planten zijn beter in te schatten met een 3D-tuinontwerp dan met een standaard tuinontwerp. Op papier blijft het ontwerp vaak abstract en is het moeilijker een realistische voorstelling van uw tuin te maken. Met een 3D-tuinontwerp weet u precies wat u kunt verwachten. Ook kunt u onze ontwerpers veel gemakkelijker van feedback voorzien.

 

Tuin ontwerpen 3D voorbeeld

Precieze verhoudingen

De hoogte en breedte van objecten, beplanting en eventuele overkappingen komt duidelijker in beeld. Op die manier zie je precies wat elk onderdeel doet met je tuin. Op basis daarvan kun je eenvoudig aanpassingen laten doen.

Door je toekomstige tuin lopen

Met ons 3D-tekenprogramma maken we het gehele ontwerp levend. Naast het feit dat alles in 3D getekend staat, heb je ook de mogelijkheid om door de plattegrond te ‘wandelen’. Je kunt erin rondkijken alsof de tuin al gerealiseerd is.

Kennis van zaken

Er zijn online ook programma’s beschikbaar om zelf je tuin in te richten. Misschien denkt u: “Kan ik het niet beter zelf doen, zo’n tuinontwerp 3D?” Uiteraard kan dat. Het voordeel door het te láten doen is de ervaring en kennis van zaken die we hebben we bij Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers. Wij beheersen het ontwerpen, maar ook weten we alles over de planten, bloemen en bomen. We houden dan ook rekening met uw smaak én met praktische werkbaarheid qua onderhoud en duurzaamheid. Voor onderdelen waar u zelf niet uitkomt of over twijfelt, bedenken wij een creatieve oplossing.

3D-tuinontwerp voor uw tuin?

Heeft u interesse in een 3D tuinontwerp of wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.