Voor het ontwerpen van uw tuin in 3D hanteren we een duidelijke werkwijze en werken we stap voor stap naar het perfecte 3d-tuinontwerp.

1. Wensen in kaart

Net als bij een klassiek tuinontwerp gaan we eerst met u om de tafel om een indruk te krijgen van uw wensen. Daarbij houden we rekening met bestrating, beplanting en uw wensen met betrekking tot onderhoud. Wilt u bijvoorbeeld een onderhoudsvrije tuin of juist een groene tuin met veel bomen, bloemen en planten?

2. Schetsfase

Nadat de wensen in kaart zijn gebracht maken we één of meer schetsen. Dit doet onze ervaren tuinontwerper. Samen met u kiezen we welk ontwerp we gaan uitwerken in een 3D-ontwerp.

3. Presentatie en keuze

Het gekozen ontwerp werken we uit in een 3D-tuinontwerp. Uiteraard presenteren we u diverse voorbeelden van het tuinontwerp, zodat u meteen een goede indruk heeft van uw tuin. Uiteraard kunnen we op dat moment ook nog dingen aanpassen, zodat uw tuinontwerp 3D precies de tuin is die u straks ziet als u uit het raam kijkt.

Tuinaanleg

Als het tuinontwerp naar wens is, wordt een geheel vrijblijvende offerte voor de aanleg gemaakt. Als Van Dijk & Van de Lustgraaf Hoveniers B.V. de opdracht krijgt om uw tuin aan te leggen, dan krijgt u 50% korting op het professionele 3D-tuinontwerp. Besluit u na het uitbrengen van de offerte geen gebruik te maken van onze diensten, dan wordt het tuinontwerp volgens de tarieven hierboven aan u in rekening gebracht. Het professionele tuinontwerp is en blijft van u.

3D-tuinontwerp voor uw tuin?

Heeft u interesse in een 3D tuinontwerp of wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.