Saaie perkjes met steeds dezelfde altijd-groene struiken zijn niet meer van deze tijd. Anno 2015 vragen bewoners van uw appartementencomplex, flat of woningblok om een creatievere invulling van de groene omgeving. Maar hoe zorgt u ervoor dat de kosten voor het onderhoud daarvan beheersbaar blijven? 

Maak kennis met Van Dijk Groenvoorzieningen. Al meer dan 70 jaar maken wij mensen blij met groen dat alles behalve standaard is. Met mooie beplanting zorgen wij voor vrolijke groenperken die het woongenot van uw bewoners vergroten.

Bovendien denken wij met u mee als het gaat om het onderhoud en maken de kosten daarvan inzichtelijk. Tenslotte wilt u als woningcorporatie zo min mogelijk hoeven na te denken over het groen rondom uw woningen. En u wilt al helemaal geen klachten van bewoners ontvangen daarover…

Van Dijk Groenvoorzieningen komt altijd met verrassende ideeën en praktische oplossingen: dat noemen wij: groen licht op de zaak laten schijnen.

Tevreden bewoners
Betrokken bewoners zijn tevreden bewoners. Wanneer van Dijk Groenvoorziening uw partner wordt voor perkaanleg en – onderhoud zorgen wij daarom allereerst voor een goede planning van de werkzaamheden. Daarbij vinden wij het belangrijk om bewoners zo goed mogelijk te informeren en – waar nodig of wenselijk- te betrekken.

Ook de uitvoering van de werkzaamheden vindt zo plaats dat de bewoners er zo min mogelijk overlast van ervaren. En uiteraard is de nazorg goed geregeld. We snoeien geregeld, geven van tijd tot tijd extra voedingsstoffen en bij aanhoudend droog weer komen we langs om de planten te begieten. Planten en bloemen die niet goed aanslaan worden door ons kosteloos vervangen.

Rhenendael

Kwaliteit
Kiest u voor Van Dijk Groenvoorzieningen dan hoeft u niet meer dan nodig is na te denken over het groen rondom uw woningen. Wij verzorgen de groene omgeving van uw appartementen, flats of woningblokken altijd tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Goed onderhouden groen vergroot het woongeluk

Tevreden bewoners is waar u het allemaal voor doet. Daarom wilt u dat het groenonderhoud rondom uw appartementencomplex, flat of blokwoningen niet alleen goed geregeld is, maar bovendien een lust voor het oog. Maak kennis met Van Dijk Groenvoorzieningen!

Recente projecten

De Alliantie Molendijkflat

De Alliantie – Molendijkflat

Buitenplaats Rhenendael

Buitenplaats Rhenendael

Diaconessenziekenhuis Zeist

,

Sedumdak stadskantoor in Amersfoort

Bekijk alle projecten
Mogen wij ook groen licht op uw zaak laten schijnen?