Over Van Dijk Groenvoorzieningen BV

In zee met een groenvoorziener met visie?

Specialismen

Van Dijk Groenvoorzieningen is uw all-round groenvoorziener. Welk groenproject u ook hebt: u kunt bij ons terecht. Lees meer over onze diensten. Enkele van onze diensten zijn uniek: die noemen we onze specialismen. U kunt daarbij denken aan VTA-controles, European Tree Worker en 3D-tuinontwerpen.

Certificaten

Van Dijk Groenvoorzieningen is de trotse bezitter van diverse keurmerken en certificeringen op het gebied van groenvoorziening. Bekijk al onze certificeringen op de pagina Certificaten,

Branchevereniging

Voor Van Dijk Groenvoorzieningen is het belangrijk aangesloten te zijn bij de branchevereniging op het gebied van Groenvoorziening: de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Wat betekent dit voor u? Lees er alles over op onze pagina Branchevereniging VGH Als groenvoorziener heeft Van Dijk Groenvoorzieningen een belangrijke voorbeeldfunctie als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Immers: wij zijn elke dag ‘groen bezig’. Een groene organisatie moet een groen en sociaal beleid voeren, vinden wij. Lees meer over ons MVO-beleid.