Een groene omgeving van uw bedrijf is voor veel ondernemers en bedrijven belangrijk. Uw bedrijfspand is tenslotte uw visitekaartje! Met goed onderhouden groen, springt uw bedrijf er tussenuit en trekt u de aandacht.

Reden genoeg om Van Dijk Groenvoorzieningen de aanleg en het onderhoud toe te vertrouwen. Dankzij ons werk ziet uw bedrijfsgroen er altijd fris en netjes uit, zonder dat u er omkijken naar hebt.

Een groenvoorziener die met u meedenkt
Als geen ander begrijpt Van Dijk dat u als ondernemer de zaken graag goed geregeld wilt hebben. Dat betekent bijvoorbeeld dat het groen  moet aansluiten bij de bouwstijl van uw bedrijfspand. Bovendien wilt u de kosten van het onderhoud in de hand kunnen houden. Alles bij elkaar vraagt dat om slimme keuzes. Gelukkig heeft Van Dijk meer dan 70 jaar ervaring met groenverzorging.

Wij denken graag met u mee en komen met verrassende ideeën en praktische oplossingen. Dat noemen wij: groen licht op de zaak laten schijnen.

Een helder onderhoudscontract
Als u kiest voor Van Dijk Groenvoorzieningen kiest u voor duidelijkheid en transparantie. Ondernemen is al uitdagend genoeg: de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren zijn daarom altijd in detail met u doorgesproken. Samen met u bepalen we wat wij wel en niet voor u doen, zodat u nooit voor voor onverwachte kosten komt te staan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groengarantie
Van Dijk Groenvoorzieningen heeft het GroenKeur-certificaat voor tuinaanleg en -onderhoud. Dat betekent dat er garantie zit op de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Tot 12 maanden na uitvoering van de werkzaamheden hebt u garantie op de planten, bloemen en materialen die we gebruiken. Slaat een plant niet aan? Wij vervangen of herstellen kosteloos het origineel.

Voorbeelden
Wilt u graag eerst eens kijken wat wij voor andere ondernemers hebben gedaan? Bekijk onze praktijkvoorbeelden onderaan deze pagina!

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje

Een groene omgeving van uw bedrijf is voor veel ondernemers en bedrijven belangrijk. Dankzij Van Dijk Groenvoorzieningen ziet uw bedrijfsgroen er altijd fris en netjes uit, zonder dat u er omkijken naar hebt.

Recente projecten

McDonald's

Uitvoering en realisatie terras McDonald’s

Café & Restaurant Cadir, Den Haag

Café & Restaurant Cadir, Den Haag

,

Sedumdak stadskantoor in Amersfoort

VHG Houten

Bekijk alle projecten
Mogen wij ook groen licht op uw zaak laten schijnen?